Nieuw+logo+wit

OVER ONS

HET BEGON ALLEMAAL MET…

Twee zusjes die de stap hadden genomen hun hart te volgen. We komen uit een echte horecafamilie. Een Indonesische toko is dus niet onbekend voor ons. Maar een toko runnen was niet echt een optie. Want als je hebt gestudeerd ga je op zoek naar een goede baan. Dus dat deden we uit respect voor onze ouders en hun harde werken. En toch misten we iets en wisten we diep in ons hart wat dat was. Uiteindelijk vielen alle puzzelstukjes op hun plaats, hebben we onze baan opgezegd en heeft het ons gebracht waar we nu zijn. Met alle openheid, creativiteit en harde werken willen we deze reis met jullie aangaan en ervoor zorgen dat elk bezoek aan Sawa voor elk ieder een ware beleving is.

 

Liefs,

Daniella & Diana

OVER ONS

Inspirerende ouders

“Al van jongs af aan zitten onze ouders in de business van Indonesische toko’s. We hebben dan ook het geluk dat onze ouders authentieke Indonesische gerechten voor onze toko kunnen koken. 

Elke dag zijn onze ouders nog bezig met het verbeteren van de gerechten, om de ingrediënten, bereiding, kwaliteit en smaak te verbeteren. Dat is hun vak en passie.”

EAT & FEED

Heb je onze EAT & FEED actie nog niet gezien?